Брод Александрија

brodaleksandrija

Бродот Александрија располага со:

–      Вкупно патици 150
–      Максимална брзина: 27км/час
–      2 мотори (2×185 kW)
–      220v/24v напојување
–      Бар
–      WC
–      WI FI
–      Телевизија
–      Разглас

Организрирање на крстарења, свадби, приватни забави, ноќни крстарења, кетеринг.

Скица на бродот: aleksandrija1dolu-maleksandrija1gorme-m