Охрид – Св. Наум – Охрид

za-sv-naumslika


Патувањето во еден правец трае 1 сати 20 минути.

Охрид – Св Наум – Охрид


Секојдневни тури:

Поаѓање од Охрид: 10 часот
Поаѓање од Св. Наум: 15:30 часот
(важи од 15 Јули до 30 Август)

Цена: 10 еу  (600 ден.) повратен билет.


Повремени тури:

Поаѓање од Охрид: 13 часот
Посета на Музеј на вода: 13:40 часот
Поаѓање од Св. Наум : 17:30 часот

Цена: 10 еу (600 ден) повратен билет.

Ве молиме контктирајте не на 070 232 202 за информациии.

ohrid-svnaum-ohridsmk